diumenge, 28 de setembre del 2014

SANT JORDI 2014

ENS ESTEM PREPARANT PER SANT JORDI...

Resulta que cada classe s'ha d'inventar una història... però no una història qualsevol...

Hem anat tots al pati, tota l'escola! Allà hem triat a l'alumne més petit, al més gran i al mestre més gran de l'escola. 
Cadascú ha estat l'encarregat de treure un paper d'unes caixes que hi havia preparades. En cada paper hi havia una paraula (un nom d'un personatge, un adjectiu i un verb). Amb aquestes tres paraules ens hem inventat una història!

BRUIXA                    PRIMA                 FA AMICS

Han sortit unes històries ben boniques!

El dia de Sant Jordi va ser genial!
Durant el matí hem confeccionat punts de llibres i ens han quedat prou bé.
A l'escola es respira un ambient festiu molt agradable, paradetes de llibres, llaminadures en forma de rosa, nens i nenes disfressats de dracs i cavallers...


Representació de Cicle Mitjà
Representació de Cicle Mitjà
Després d'estar una estona a l'aula hem anat al "teatre-menjador" a veure una obra de teatre i diferents activitats que els nens i nenes Cicle Mitjà havien preparat. La història era de Sant Jordi i ens va agradar molt, els nens i nenes de cicle mitjà estan fets uns artistes!!

Quan hem acabat de veure l'obra hem tingut una hora del pati més llarga, on hem pogut visitar la parada de contes i llibres de l'AMPA. La nostra sorpresa és que ens han regalat un llibre per la classe.

Aquí us deixem un "resumet" del nostre matí.

Cliqueu per veure'n més
Cliqueu per veure'n més

A la tarda hem fet una gimcana al pati d'infantil. Es tracta de resoldre una endevinalla en 4 punts diferents del pati. Com a premi a la bona resposta els alumnes de Cicle Superior ens han premiat amb la lectura d'un conte. 
Quan hem acabat la gimcana hem jugat una estoneta en aquell pati on jugàvem quan érem els més petit... quins records!







































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada